Zateplení budov 

 

Zakládáme si na kvalitním provedení, protože víme, že kvalitní fasáda a efektivní zateplení jsou klíčové pro dlouhodobou udržitelnost a energetickou efektivitu každé budovy. 

Konzultace a návrh – Začínáme pečlivou konzultací s klientem, aby byly požadavky na estetiku a funkčnost fasády přesně pochopeny. Nabízíme také odborné návrhy na výběr materiálů a technologií pro maximální energetickou účinnost. 

Materiály a technologie – Používáme široký spektrum materiálů od tradičních omítek po moderní kompozitní systémy, které zajišťují vynikající izolační vlastnosti a dlouhou životnost. 

Energetická účinnost – Naše zateplovací systémy snižují energetické nároky budovy, což vede k úspoře nákladů na vytápění a klimatizaci a zároveň přispívají k ochraně životního prostředí. 

Instalace a provedení – Náš tým odborníků zajišťuje precizní instalaci fasádních systémů a zateplení s použitím nejnovějších stavebních postupů a technik. 

Estetická hodnota – Kromě zvýšení energetické účinnosti klade PRG s.r.o. velký důraz na estetický vzhled fasád, aby odrážely moderní designové trendy a zároveň respektovaly okolní architekturu. 

Opravy a renovace – Vedle nových fasád se také specializujeme na opravy a renovace stávajících fasád, včetně historických budov, s důrazem na ochranu a obnovu architektonického dědictví. 

Záruka a údržba – Na všechny naše práce poskytujeme záruku a nabízíme pravidelnou údržbu pro zachování stavu a vzhledu fasády. 

Certifikace – Jsme držiteli příslušných certifikací a dodržujeme všechny normy a právní předpisy týkající se zateplení a fasádních systémů. 

Spolehněte se na PRG s.r.o. pro realizaci vašich požadavků na fasády a zateplení. S námi dosáhnete nejen estetického vzhledu, ale i vysoké energetické efektivity a komfortu. 


Napište nám

Napsat komentář