Rekonstrukce 

 

V PRG s.r.o. máme odborníky na rekonstrukce a sanace. Naše služby se zaměřují na modernizaci a revitalizaci stávajících budov, bytových jednotek a komerčních prostor, s cílem nejen obnovit jejich původní lesk, ale i zlepšit jejich funkčnost a energetickou účinnost. 

Důkladná analýza a plánování – Nejdříve provedeme důkladný průzkum stávajícího stavu objektu, identifikujeme potřebné zásahy a navrhneme optimální postup rekonstrukce. 

Statické zabezpečení – Zajistíme, že všechny strukturální prvky budou splňovat aktuální bezpečnostní normy a předpisy. 

Vnější obnova – Rekonstruujeme fasády, okna, dveře a střechy, s ohledem na zachování charakteru budovy a zvýšení její estetické hodnoty. 

Interiérové úpravy – Provádíme kompletní renovace interiérů od plánování prostor, přes výběr materiálů, až po konečnou realizaci. 

Modernizace inženýrských sítí – Aktualizujeme elektrické, vodovodní, topné a klimatizační systémy pro vyšší komfort a energetickou efektivitu. 

Vylepšení energetické účinnosti – Aplikujeme moderní izolační techniky a materiály pro snížení energetických nároků objektu. 

Prostorová reorganizace – Přizpůsobíme dispoziční řešení budov současným potřebám a trendům, zatímco zvýšíme jejich praktičnost a komfortní využití. 

Detailní řemeslné práce – Využíváme tradiční řemeslné techniky společně s nejnovějšími technologiemi pro dosažení nejvyšší úrovně kvality a autenticity. 

Doprovodná dokumentace a povolení – Zajistíme veškerou potřebnou dokumentaci a povolení potřebná pro rekonstrukci a sanaci. 

Náš tým specialistů využívá nejnovější techniky a materiály pro zajištění, že vaše rekonstruovaná budova bude nejen krásná, ale také bezpečná, komfortní a efektivní. Spolehněte se na PRG s.r.o. pro oživení vaší nemovitosti. 


Napište nám

Napsat komentář