Stavby na klíč 

V PRG s.r.o. nabízíme komplexní služby výstavby na klíč pro širokou škálu rezidenčních a komerčních projektů. Naše služby pokrývají celý proces stavebních prací – od prvotních kroků v podobě návrhu projektu, přes pečlivou výběr materiálů, až po kvalifikované provedení stavebních a řemeslných prací. 

Projektování a plánování – Spolupracujeme s renomovanými architekty a inženýry, aby každý projekt splňoval individuální představy a potřeby klienta z hlediska funkčnosti, designu a energetické účinnosti. 

Základové práce a konstrukce – Zajistíme bezpečné a pevné základy pro váš objekt, včetně všech potřebných geodetických a inženýrských prací. 

Hrubá stavba – Postavíme obvodové zdi a nosné konstrukce s důrazem na pevnost a dlouhodobou udržitelnost konstrukce. 

Střechy a krytiny – Nabízíme široký výběr střešních řešení, od tradičních až po moderní, s ohledem na estetiku i praktičnost. 

Fasády a zateplení – Zateplení objektu a výstavba fasád jsou klíčové pro energetickou efektivitu a vizuální dojem z budovy. 

Instalační práce – Provádíme kompletní elektroinstalační, vodoinstalační a topenářské práce, včetně moderních řešení pro chytré domácnosti. 

Interiérové dokončovací práce – Od sádrokartonových konstrukcí, přes malířské práce, až po kvalitní podlahové krytiny a obklady. 

Exteriérová úprava – Zajistíme veškeré venkovní úpravy včetně teras, chodníků, oplocení a zahradních úprav. 

Záruční a pozáruční servis – Nabízíme komplexní záruční a pozáruční servis, aby vaše investice byla dlouhodobě chráněna. 

Naše týmy tvoří zkušení odborníci, kteří se věnují každému detailu, aby vaše nová budova byla nejen funkční a esteticky přitažlivá, ale aby také splňovala nejvyšší standardy kvality a bezpečnosti. Spolehněte se na PRG s.r.o., odborníka na stavby na klíč, a proměňte svou představu o dokonalém domově či obchodním prostoru ve skutečnost. 


Napište nám

Napsat komentář